Oletteko huomanneet, että kesä saa kissamutsit villeiksi. Siinä missä muut jahtaavat nyt pokemoneja, jahtaavat kissamutsit kissojaan kännykkäkamerat sojossa. Otokset laitetaan sosiaaliseen mediaan muiden kissamutsien ihasteltaviksi. En ole laskenut statistiikkaa siitä montako kissakuvaa keskimääräinen kissamutsi päivässä postaa, laskupää ei riitä. Monta kuitenkin!

Itse olen postanuut noin pari kuvaa vuodessa, kun satun saamaan jonkun oikein onnistuneen tai hauskan kuvan jostain kissasta. Normaali kissamutsi on näin loma-aikaan postannut saman määrän jo ennen aamukahvia! Eikä sillä ole niin väliä onko kuva onnistunut vai ei, niistä kuitenkin välittyy aitoa tunnetta. Kuinka aamulla heti simmut aukaistessa vieressä on se tärkein (kissa). Välillä kuvassa voi olla pelkkä häntä tai heilahtava tassu, ei sillä niin väliä onko otos jonkun muun mielestä "onnistunut" vai ei, ei täydellisistä kisumisuista voi saada muita kuin onnistuneita otoksia.

Jokainen kissamutsi tietää Leonardo Da Vincin olleen oikeassa kun hän totesi jokaisen pienen kissan olevan mestariteos. Ja mestariteos pitää jakaa mahdollisimman monen kanssa, kuinkas muuten. Kissamutsit pitävät huolen ettemme jää ilman jokapäiväistä kissakuva-annostamme!