Kuvittele tilanne: haluat mennä nukkumaan. Normaalisti ihminen lampsisi sänkyyn, painaisi päänsä tyynyyn ja alkaisi odottelemaan nukkumattia.

Kissalassa homma on hankalampi. On normaalia haluta tarkistaa, että pikkukissoilla on kaikki ok. Joskus heidän tavoittamisensa saattaa olla astetta hankalampi tavoite. Pikkukisut löytävät uusia unipaikkoja ja vaikka ei asuisikaan kartanossa (kissat ovat köyhien harrastus) jokainen pentue onnistuu aina löytämään aivan uusia rauhallisia nukkumapaikkoja. Yleensä joukosta jää puuttumaan yksi yksilö, jonka etsimiseen menee noin puoli tuntia. Eilen illalla tämä etsittävä oli löytänyt itselleen niinkin eksoottisen nukkumapaikan kuin meikkipussi. Tarina ei kerro kuinka pikkukissa oli päässyt kiipeämään kylpyhuoneen pöydälle. Nuori neiti näytti viihtyvän loistavasti meikkien päällä.

Siinä vaiheessa kun olet haahuillut puoli tuntia etsien puuttuvaa kissalasta, ovat muut kissalapset heränneet virkeinä ja levänneinä. Nyt alkaa sellainen hoplop hysteria ja poukkoilu, että vaikka olisit kuinka väsynyt, ainut mistä voit uneksia on nukkuminen.