Kyllä, edelleen kimpassa kissamutsin kanssa. Mutta niin väsynyt, että sormet eivät ole jaksaneet näpytellä päivityksiä blogiin.

Mitä luulette, että kissalaan kuuluu näin joulun alla. No tietenkin pentuja. Mikä tarkoittaa "poikkeustilaa", tosin poikkeustilasta on tulossa normaalitila. Mikä taas tarkoittaa unenpuutetta, väsymystä ja vakavaa harkintaa siitä, pitäisikö mennä yöksi tai pariksi hotelliin lepäämään. Itse asiassa, minun piti tehdä tänään kotona etätöitä, mutta tulin töihin lepäämään! Iso, kiireinen toimisto ja ihana rauha!

Annankin tässä teille hyvän ja ilmaisen neuvon. Jos meinaatte sekaantua joskus kissamutsiin, laittakaa piikkarit jalkaan, että voitte juosta niin lujaa eri suuntaan kuin ikinä pystytte!

Kissanpennut ovat kyllä suloisia ja kivoja. Niiden persoonat alkavat tässä kuukauden iässä jo erottua, eivätkä ne ole hirveitä riiviöitä. Tämä onkin se aika kun kaikenkarvaiset kissanpennun kyselijät lähestyvät kissamutsia ja valtaavat kodin. Hyvä sinänsä, pennut sosialistuvat erilaisiin ihmisiin ja saavat toivottavasti uudet hyvät kodit. Itse olen kuullut jo samat höpinät noin tuhanteen kertaan. Lisäksi vuosi vuodelta pennun kyselilijät muuttuvat yhä oudommiksi. Vai mitä sanotte tyypistä, joka ei tulisi katsomaan pentuja ja kissa pitäisi toimittaa kotiovelle, mutta kotiin ei pääsisi sisään? Kyselijöitä ja katselijoita on paljon, tosi ostajia vähän. Itse olen enemmänkin koiraihminen, mutta en muista koskaan menneeni vaan katsomaan koiranpentuja, olen aina ollut tosimielellä liikenteessä ja tullut paikalle sovittuna aikana. Useimpien pennunkatselijoiden mielestä kissala on kai jokin julkinen paikka, jonne voi tulla milloin vaan. Etukäteen ilmoittamatta tai sovitusta ajasta kolmekin tuntia poiketen. Eräskin äiti kysyi, voisiko tuoda pienen poikansa katselemaan kissanpentuja muutamaksi tunniksi kotiimme kun käy jouluostoksilla. Poika on kuulemma niin eläinrakas, että varmaan viihtyisi hyvin joitakin tunteja luonamme. Itsehän emme niin äitiä kuin taaperoa tunne vaan hän oli bongannut jutun kissalasta jostain lehtijutusta!