Moni normaali kissaihminen ei ehkä usko, miten vaikeaa hc-kissamutsi on saada ulos syömään. Viikonloppukin on tulossa, mutta Kissamutsi on viikonlopun suunnitelmista vaitonainen kuin sfinksi. Taustatietona valotettakoot, että olen nyt useamman kuukauden yrittänyt tarjota mahdollisuutta ulkona syömiseen (muussa tapauksessa kokkkaan kotona). Olisi mukava hektisen arjen keskellä päästä yhdessä ulos syömään ja muutenkin hoitaa ruokailu ilman, että tarvitsisi huolehtia tiskeistä ja ruuanlaitosta. No, tämä lienee kaikille tuttua juttua. Tarjoaisin koko illallisen missä vain Kissamutsin tarjoamassa ravintolassa.

Kuinka vaikeaa sitten on sopia asiaa? Laitoin juuri Kissamutsille viestin aiheesta, jota olen aktivoitunut kysymään viikon kuluessa jo useampaan kertaan. Bingo, eurojackpot ja lottopotti, ajattelin kun Kissamutsi soitti minulle melkein heti laitettuani viestin. Ikävä kyllä, Kissamutsi halusi vain tiedustella mitä kissoille kuuluu, teenhän tänään etätöitä, eli palvelen kissoja. Puhelun päätteeksi tajusin, että ravintolaan menosta ei puhuttu sanaakaan.

Laitoin viestin ystävävilleni, viiden minuutin sisään kaikki neljä olivat ilmoittautuneet mukaan ja aika sekä paikka oli sovittu.