Moni varmaan on miettinyt joskus miksi kissat puskevat? Ja joku on kuullut höpö-höpö juttuja siitä että tämä on kissan hellyydenosoitus ja kissa merkitsee naamaferomoneillaan sinut osaksi laumaansa tms. Olen selvittänyt mysteerin! Eräänä iltana ehdin istahtaa kissojen palvelemiselta hetkeksi sohvalle. Ja oitis salamurhaajakissamme (yrittää siis salamurhata minut, ei Kissamutsia) hyökkäsi kimppuuni, koska silminnäkijöitä ei ollut paikalla. Se muuten osaa ajoittaa aina murhayritykset sopivasti tällaisiin hetkiin. Eli, kissa huomasi minut väsyneenä ja vastustuskyvyttömänä sohvalla ja teki jotain mitä se ei yleensä tee.

Ensin kisu pyöri ympärilläni muina kissoina ja halusi silityksiä. Epäilykseni heräsivät oitis, sillä kissa on herkkä kuin mimosankukkanen ja sitä tulisi silittää ehkä mieluiten höyhenellä tai silkkihansikkailla. Pian huomasinkin kissan jo puskevan minua samalla voimalla millä härät ottavat keskenään yhteen! Kivusta ja tuskasta tajuntani viestitti minulle: -Heureka! Kissat siis puskevat ihmisiä aiheuttaakseen meille aivotärähdyksen tai jopa vakavamman aivovamman!

Jos ette usko niin seuraavana aamuna heräsin migreeniin ja voin vannoa kissan virnuilleen kun se huomasi heikon olotilani!